Φτερωτός θεός Επεισόδιο 148-149-150-151-152

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 148, Επεισοδιο 149, Επεισοδιο 150, Επεισοδιο 151, Επεισοδιο 152. Ο κυριος Αζιζ κανει μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στην πρωην συζυγο του και την προειδοποιει να παψει να ανακατευεται στη ζωη των παιδιων της. Ο Τζαν και η Σανεμ ερχονται ολο και πιο κοντα, αλλα ακομα δεν μπορουν να σταματησουν να κατηγορουν ο ενας τον αλλο για οσα εγιναν

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 148

Η κυρια Χιουμα μαθαινει πως ο πρωην συζυγος της, ο κ. Αζιζ, αλλα και ο θαλασσοδαρμενος γιος της, ο Τζαν, βρισκονται μαζι στο κτημα της Σανεμ και επιμενει να παει να τους δει. Αντι γι αυτη, καταφτανουν τελικα οι γονεις της Σανεμ. Ειναι ακομα εξαλλοι με τον Τζαν για το κακο που πιστευουν πως εκανε στην κορη τους και του ζητουν να μεινει μακρια της. Αφου η κυρια Χιουμα δεν μπορει να παει εκει και να αναστατωσει τους παντες, στελνει το υποχειριο της, τον Γιητ. Ομως τιποτα απ’ ολα αυτα δεν εχει πια σημασια: για τη Σανεμ υπαρχει μονο ο Τζαν και ο πονος που της προκαλεσε, τον οποιο φροντιζει να του υπενθυμιζει σε καθε ευκαιρια.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 149

Ο Γιητ προσπαθει να κανει τη Σανεμ να ξεχασει τον Τζαν και να αφοσιωθει στην καριερα της. Τα πραγματικα του κινητρα ειναι βεβαια αλλα, και αν η Σανεμ ηξερε την αληθεια που της κρυβει τοσο καιρο υπο την καθοδηγηση της κυριας Χιουμα, θα τον ειχε διωξει απο κοντα της. Εν τω μεταξυ, ο κυριος Αζιζ, που ψαχνει για δικο του σπιτι στην περιοχη, δεχεται να συναντηθει με την ιδιοκτητρια του κτηματος της Σανεμ, για να του δειξει καποιο ακινητο που ισως τον ενδιαφερει. Ομως προς μεγαλη του εκπληξη διαπιστωνει πως η ιδιοκτητρια ειναι μια παλια του γνωριμια, η κυρια Μιχριμπαν. Ο Τζαν δεν αντεχει αλλο να βλεπει τη Σανεμ θυμωμενη μαζι του και αποφασιζει να ξαναφυγει το συντομοτερο.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 150

Ο κυριος Αζιζ ειναι αποφασισμενος να βοηθησει και την ομαδα της Υπεροχης Ιδεας να ξαναστησει την εταιρια, και τον γιο του να τα ξαναβρει με τη μεγαλη του αγαπη. Εν τω μεταξυ, ο Τζαν, που ηταν ετοιμος να φυγει και παλι, θα αναγκαστει να μεινει λιγο ακομα στην περιοχη γιατι το σκαφος του εχει υποστει βλαβη. Η Σανεμ χαιρεται κρυφα γι’ αυτο, αλλα δεν τολμα να αφησει την καρδια της να ελπισει ξανα. Ο κυριος Αζιζ, με συμμαχο την κυρια Μιχριμπαν, θα επεμβει για να αλλαξει την κατασταση.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 151

Η Σανεμ προσπαθει να αφοσιωθει στη συγγραφη, ομως με τον Τζαν τοσο κοντα της δεν μπορει ουτε να συγκεντρωθει ουτε να σταματησει να θυμαται τις ομορφες στιγμες που περασαν μαζι. Η ομαδα της Υπεροχης Ιδεας αναζητα απεγνωσμενα εστω και εναν πελατη για να μπορεσει να κανει μια νεα αρχη. Ο κυριος Αζιζ θα δωσει την καλυτερη λυση, που και θα δωσει ωθηση στην εταιρια και θα φερει κοντα τον Τζαν και τη Σανεμ. Εν τω μεταξυ, ο Τζαν καταστρωνει ενα σχεδιο για να αποδειξει την αθωοτητα του και ταυτοχρονα την ενοχη του Γιητ και γι’ αυτο θα χρειαστει τη βοηθεια του Εμρε.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 152

Ο κυριος Αζιζ κανει μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στην πρωην συζυγο του και την προειδοποιει να παψει να ανακατευεται στη ζωη των παιδιων της. Ο Τζαν και η Σανεμ ερχονται ολο και πιο κοντα, αλλα ακομα δεν μπορουν να σταματησουν να κατηγορουν ο ενας τον αλλο για οσα εγιναν. Στην κυρια Μεβκιμπε μπαινει η ιδεα πως ο Εμρε απατα την κορη της, κι ετσι αποφασιζει να τον κατασκοπευσει για να ανακαλυψει την αληθεια.