Φτερωτός θεός Επεισόδιο 143-144-145-146-147

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 143, Επεισοδιο 144, Επεισοδιο 145, Επεισοδιο 146, Επεισοδιο 147. Ο Τζαν επιστρεφει για να δει τον πατερα του και η μοιρα τον οδηγει και παλι μπροστα στη Σανεμ. Εκεινη δεν ειναι ετοιμη να ξεχασει ολα οσα εγιναν μεταξυ τους και δεν τον εχει συγχωρησει ακομα που δεν παλεψε περισσοτερο για τη σχεση τους αλλα εφυγε μακρια της.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 143

Η Σανεμ προσπαθει να δουλεψει στο σπιτι του Τζαν, ομως η παρουσια του της αποσπα την προσοχη. Η κυρια Χιουμα, που δεν αντεχει να τους βλεπει τοσο ερωτευμενους, κανει ο,τι μπορει για να τους σαμποταρει χρησιμοποιωντας ξανα τον ανυποψιαστο Γιητ. Ομως το πιο σημαντικο γεγονος ειναι η αποψινη γαμηλια δεξιωση της Λεϊλα και του Εμρε. Μπορει να γινεται λιγο καθυστερημενα, ομως η βραδια ειναι ιδιαιτερα λαμπερη.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 144

Ο Τζαν ειναι ακομα καχυποπτος για τις προθεσεις του Γιητ απεναντι στη Σανεμ και κανει σκηνη στη γαμηλια δεξιωση. Η Σανεμ ειναι πολυ απογοητευμενη μαζι του. Οχι μονο για τα προσφατα γεγονοτα, αλλα και για την ελλειψη επικοινωνιας μεταξυ τους. Αργοτερα, ο Τζαν θα προσπαθησει να επανορθωσει. Ωστοσο οσες ρομαντικες κινησεις και αν κανει, η ζηλια του τον οδηγει σε λαθη. Οι πραξεις του δειχνουν στη Σανεμ οτι ακομα δεν τη θεωρει ουτε ταλαντουχα συγγραφεα ουτε πιστη στον ερωτα τους. Ετσι, η Σανεμ αποφασιζει να ανοιξει κυριολεκτικα τα χαρτια της.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 145

Ο Γιητ διαβαζει με τα ιδια του τα ματια ολα οσα νιωθει η Σανεμ για τον Τζαν. Μεσα σε μια στιγμη τρελας, παιρνει τη μοιραια αποφαση να καταστρεψει και τον ερωτα και το βιβλιο της, και μαλιστα να ριξει ολη την ευθυνη στον Τζαν! Η Σανεμ ειναι συντετριμμενη και δεν μπορει να πιστεψει στην αθωοτητα του Τζαν. Τωρα τιποτα δεν μπορει να διασωθει και τιποτα δεν θα ειναι πια το ιδιο μεταξυ τους.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 146

Ενα χρονο μετα, ολα εχουν αλλαξει. Μετα το κλεισιμο της “Υπεροχης Ιδεας” ολοι οι πρωην υπαλληλοι εχουν σκορπισει, ο Τζαν εχει χαθει σε μακρινες θαλασσες, και η Σανεμ ζει με τη συγγραφικη της επιτυχια της και τον πονο της αναμνησης του. Ομως ο Μουζαφερ δεν το βαζει κατω και συγκεντρωνει την παλια ομαδα για να ξαναχτισουν την εταιρια. Ακομα, ο κυριος Αζιζ επιστρεφει μαζι με την θεια Ρεμιντε γεματος ενεργεια και ιδεες. Ισως η ιστορια του Τζαν και της Σανεμ να μην εχει πραγματικα τελειωσει για παντα.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 147 

Ο Τζαν επιστρεφει για να δει τον πατερα του και η μοιρα τον οδηγει και παλι μπροστα στη Σανεμ. Εκεινη δεν ειναι ετοιμη να ξεχασει ολα οσα εγιναν μεταξυ τους και δεν τον εχει συγχωρησει ακομα που δεν παλεψε περισσοτερο για τη σχεση τους αλλα εφυγε μακρια της. Η Λεϊλα, ο Τζει Τζει και ολοι οι υπολοιποι με συνενοχο τον κυριο Αζιζ, θα χρειαστει να ενωσουν τις δυναμεις τους και την πονηρια τους για να τους φερουν και παλι κοντα.