Φτερωτός θεός Επεισόδιο 153-154-155-156-157

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 153, Επεισοδιο 154, Επεισοδιο 155, Επεισοδιο 156, Επεισοδιο 157. Ο κυριος Νιχατ κανει μια προταση στον Εμρε: μεχρι να βρει καλυτερη δουλεια, να τον βοηθησει στο παντοπωλειο της οικογενειας. Προς μεγαλη εκπληξη της Λεϊλα, ο Εμρε δεχεται με χαρα.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 153

Οι γονεις της Λεϊλα αναγκαζουν τον Εμρε να δωσει εξηγησεις για την υποπτη συμπεριφορα του. Ομως τελικα οι προθεσεις του αποδεικνυονται τοσο αγνες οσο και η αγαπη του για την κορη τους, κι ετσι η κυρια Μεβκιμπε μετανιωνει για την καχυποψια της. Η Σανεμ παιρνει και παλι τον ρολο του μοντελου για μια φωτογραφιση, μπροστα απο τον φακο της καμερας του Τζαν. Ομως και μονο η παρουσια του την αποσυντονιζει τοσο πολυ που δεν μπορει να το αντεξει. Εν τω μεταξυ, ο Τζαν στηνει την παγιδα που θα τον βοηθησει να αποδειξει την αθωοτητα του και τον πραγματικο χαρακτηρα του Γιητ.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 154

Η κυρια Χιουμα κανει τη δικη της αιφνιδιαστικη επισκεψη στο κτημα της Σανεμ αλλα διαλεγει τη χειροτερη δυνατη στιγμη: θα πεσει πανω στο ρομαντικο δειπνο του κυριου Αζιζ με τη Μιχριμπαν και θα χασει κυριολεκτικα τη γη κατω απο τα ποδια της. Ο Γιητ πεφτει στην παγιδα του Τζαν και αντιδρα με πανικο και απερισκεψια. Τωρα ο Τζαν ειναι πια εντελως σιγουρος για την ενοχη του Γιητ και μενει μονο να το αποδειξει και στους υπολοιπους. Επιπλεον, με το θαρρος και τη γενναιοτητα του αποδεικνυει πως δεν επαψε ποτε να αγαπαει τη Σανεμ. Το θεμα ειναι πως θα μπορεσει να την κανει να συνειδητοποιησει πως κι εκεινη νιωθει το ιδιο γι’ αυτον.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 155

Ο Γιητ βρισκεται σε πανικο γιατι πιστευει οτι ειναι θεμα χρονου να αποκαλυφθουν τα παντα. Ετσι, ζητα και παλι τη βοηθεια της κυριας Χιουμα για να κρυψουν ολα τα τεκμηρια της ενοχης του. Ο Τζαν συνεχιζει να του στηνει παγιδες και ολα δειχνουν πως η δικαιωση του δεν αργει πολυ. Εν τω μεταξυ, η Σανεμ επιτελους ξαναβρισκει την εμπνευση της. Αρχιζει και παλι να γραφει μετα απο τοσο καιρο και η συνεργασια της με τον Τζαν ξαναγινεται αρμονικη. Οι γονεις της Λεϊλα αισθανονται ακομη ασχημα για την ελλειψη εμπιστοσυνης που εδειξαν στον Εμρε και αποφασιζουν να κανουν κατι για να εξιλεωθουν. Η πρωτοβουλια τους ομως θα περιπλεξει ακομα περισσοτερο τα πραγματα, καθως το μεγαλο μυστικο του Εμρε και της Λεϊλα κινδυνευει να αποκαλυφθει.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 156

Ο Εμρε αναγκαζεται να αποκαλυψει στους γονεις της Λεϊλα οτι δεν εχει δουλεψει εδω και πολυ καιρο. Εκεινοι τον εκπλησσουν με την αντιδραση τους, δειχνοντας του την αγαπη και την κατανοηση που στερηθηκε απο τη δικη του μητερα. Εν τω μεταξυ, ο Τζαν και η Σανεμ, ο Τζει Τζει, η Ντερεν και οι υπολοιποι ψαχνουν για τον γιο μια γειτονισσας ο οποιος χαθηκε στο δασος. Η επαφη του Τζαν και της Σανεμ με τη φυση, μακρια απο τους παντες και τα παντα, θα κανει και παλι το θαυμα της και θα τους βοηθησει να ερθουν πιο κοντα. Ακομα και η Ντερεν αρχιζει να νιωθει κατι πρωτογνωρο για εναν αντρα που δεν θα παραδεχοταν ποτε οτι ειναι ο τυπος της.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 157

Ο κυριος Νιχατ κανει μια προταση στον Εμρε: μεχρι να βρει καλυτερη δουλεια, να τον βοηθησει στο παντοπωλειο της οικογενειας. Προς μεγαλη εκπληξη της Λεϊλα, ο Εμρε δεχεται με χαρα. Ο Τζαν και η Σανεμ αναγκαζονται να περασουν τη νυχτα μαζι στο δασος. Η Σανεμ δεν ξερει ακομα αν μπορει να του εμπιστευτει και παλι την καρδια της, ομως ο Τζαν θα κανει ο,τι μπορει για να της αποδειξει οτι ποτε δεν ηθελε να την πληγωσει. Εν τω μεταξυ, η κυρια Χιουμα αρχιζει να ψαχνει τροπο να βοηθησει τον Γιητ, ωστε να μην αποκαλυφθει το ενοχο μυστικο του.