Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: Επεισόδιο 32-33-34-35-36

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 32, Επεισοδιο 33, Επεισοδιο 34, Επεισοδιο 35, Επεισοδιο 36. Η Κιβιλτσιμ αφηνει την οργη της να βγει εκτος οριων, χωρις να γνωριζει οτι αυτο θα της κοστισει τη δικη της θεση στο νοσοκομειο. Ο Αλι δινει τη λυση σε μια πολυ δυσκολη επεμβαση και εντυπωσιαζει την Νταμλα με την ευφυΐα του.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 32

Ο Αλι αποφασιζει να σταματησει να πιεζει την κατασταση με τη Ναζλι. Οσο κι αν η αποσταση μεταξυ τους τον πληγωνει, θα προσπαθησει να ειναι μονο φιλος της, οπως του ζητησε. Εξαλλου ειναι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα μπορεσει ποτε να της προσφερει αυτα που πραγματικα χρειαζεται. Η Ναζλι νιωθει κι αυτη παρομοιες αμφιβολιες, αλλα ο Δρ. Αντιλ της προσφερει μια αχτιδα αισιοδοξιας. Εν τω μεταξυ, ο αγνος εφηβικος ερωτας δυο ασθενων δινει στον Αλι και τη Ναζλι μια ελπιδα για τη δυναμη της πραγματικης αγαπης. Ετσι, οι παγοι αρχιζουν να λιωνουν και οι δυο τους καταφερνουν να μοιραστουν και παλι μερικες ομορφες και ανεμελες στιγμες μετα απο καιρο. Ομως μια ακομα κριση του Αλι κανει τη Ναζλι να πιστεψει πως ισως ποτε δεν θα ειναι ετοιμος για δυνατες συγκινησεις.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 33

Ο Ντεμιρ και ο Τανζου θα μαθουν ακριβως ποσο πονο ειναι διατεθειμενη να αντεξει μια μητερα προκειμενου να μην ρισκαρει να ξανακυλησει σε παλιους εφιαλτες. Εν τω μεταξυ, το βραδυ ειναι τα γενεθλια του Φερμαν και ολοι οι συναδελφοι του νοσοκομειου του εχουν ετοιμασει μια γλυκια εκπληξη. Ενω το παρτι γενεθλιων ειναι σε εξελιξη, ο Τανζου αντιστεκεται για πρωτη φορα στην Κιβιλτσιμ, η οποια θελει να ριξει τη «βομβα» της και να τα καταστρεψει ολα. Αργοτερα, η Ναζλι θα ριξει τη δικη της «βομβα» στον Αλι και θα αλλαξει για παντα τη ζωη και των δυο τους! Καθως μπαινουν μαζι στην πιο τρυφερη νεα τους περιπετεια, δε θελουν τιποτα να παει στραβα. Πως θα μπορεσουν να σιγουρευτουν γι αυτο; Η Ναζλι πιστευει οτι ο μονος τροπος να μην εχουν προβληματα ειναι να κρατησουν κρυφα ολα οσα εχουν συμβει μεταξυ τους. Την ιδια στιγμη, η περιπτωση ενος μικρου ασθενη που χρειαζεται αμεσα ενα σπανιο μοσχευμα, δημιουργει στο νοσοκομειο μια κατασταση πολυ ασυνηθιστη και επικινδυνη.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 34

Το νοσοκομειο ετοιμαζεται να υποδεχτει, κατω απο δρακοντεια μετρα ασφαλειας, τον μονο συμβατο δοτη που μπορεσε να βρεθει αρκετα γρηγορα για τη μεταμοσχευση που χρειαζεται ο μικρος ασθενης του Φερμαν. Και αυτο, γιατι ο δοτης ειναι ενας επικινδυνος κατα συρροη δολοφονος! Η Κιβιλτσιμ ανοιγει τα χαρτια της και καθεται στο τραπεζι των διαπραγματευσεων. Εκει που ολα μοιαζουν χαμενα για τη Μπελιζ, μια καιρια παρεμβαση του Φερμαν αλλαζει και παλι τα δεδομενα. Ο Αλι ζει επιτελους το ονειρο του με τη Ναζλι, αλλα ακομα ανησυχει για το αν θα τα καταφερει να προσαρμοστει στις αναγκες μιας κανονικης σχεσης. Ομως η Ναζλι με την κατανοηση και την αγαπη της τον βοηθα να αφησει πισω ολες τις αμφιβολιες του.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 35

Μια νεα αφιξη στο νοσοκομειο αλλαζει και παλι τις ισορροπιες: προκειται για την Νταμλα, μια νεα ειδικευομενη γιατρο που εχει ερθει γεματη ορεξη για δουλεια. Ο υπερβολικος ζηλος της να εντυπωσιασει τους νεους της προϊσταμενους αρχιζει αμεσως να δημιουργει προβληματα, καθως πιστευει περισσοτερο στον ανταγωνισμο παρα στη συνεργασια και την αλληλεγγυη. Το πρωτο θυμα της φιλοδοξιας της θα ειναι ο Αλι. Η Ναζλι, που παντα επιμενει να ψαχνει το καλο στους ανθρωπους, θα προσπαθησει να της δωσει μια ευκαιρια να γινουν φιλες. Ομως συντομα θα το μετανιωσει, γιατι η Νταμλα οχι μονο δεν ενδιαφερεται για φιλιες, αλλα φαινεται αποφασισμενη να χρησιμοποιησει τη σχεση του Αλι και της Ναζλι για να βλαψει και τους δυο τους.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 36

Η Κιβιλτσιμ αφηνει την οργη της να βγει εκτος οριων, χωρις να γνωριζει οτι αυτο θα της κοστισει τη δικη της θεση στο νοσοκομειο. Ο Αλι δινει τη λυση σε μια πολυ δυσκολη επεμβαση και εντυπωσιαζει την Νταμλα με την ευφυΐα του. Δεν ξερει ομως οτι στο παρασκηνιο εκεινη εχει ηδη κινηθει εναντιον του: ο Τανζου τωρα γνωριζει για τη σχεση του Αλι με τη Ναζλι. Στο νοσοκομειο φτανει μια ακομα καταγγελια εναντιον του Αλι και ο Τανζου θεωρει πως οι αλλαγες στην προσωπικη του ζωη εχουν επηρεασει αρνητικα τον επαγγελματισμο του. Ετσι, του θετει ενα αδικο και επωδυνο διλημμα και τον βαζει κατω απο στενη επιτηρηση υπο την απειλη της απολυσης. Το επομενο περιστατικο που θα αναλαβει ο Αλι αφορα το αγαπημενο του ειδος ασθενη, ενα παιδι που του θυμιζει τον εαυτο του. Θα καταφερει να αποδειξει και παλι την αξια του;