Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: Επεισόδιο 27-28-29-30-31

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 27, Επεισοδιο 28, Επεισοδιο 29, Επεισοδιο 30, Επεισοδιο 31. Ο Αλι εχει αλλη μια δυσκολη κατασταση να αντιμετωπισει, καθως θα πρεπει να προσπαθησει με ολες του τις δυναμεις να δωσει στη Ναζλι το χρονο και την αποσταση που του ζητησε.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 27

Η Μπετους περνα τη νυχτα στο σπιτι του Αλι, ο οποιος εχει γινει ο ανθρωπος που εμπιστευεται περισσοτερο μετα την αδελφη της. Την επομενη ημερα θα πρεπει να επιστρεψει στο νοσοκομειο για να δωσει τη μεγαλυτερη μαχη της ζωης της. Ο Αλι και η Μπελιζ οργανωνουν κρυφα μια εκπληξη για τον Φερμαν, που θα τον κανει να πιστεψει λιγο περισσοτερο στα θαυματα και στους ηρωες. Αργοτερα, ο Αλι μαζευει το κουραγιο του για να εκπληρωσει αυτο που υποσχεθηκε στη μικρη Μπετους: να εξομολογηθει τα συναισθηματα του στη Ναζλι. Ομως πριν προλαβει να συμφιλιωθει με την απαντηση της, οι εξελιξεις στο νοσοκομειο γινονται καταιγιστικες. Ειναι η πρωτη ημερα λειτουργιας της δωρεαν κλινικης απορων και η κλινικη γεμιζει κοσμο που περιμενει να εξεταστει. Σαν να μην εφτανε αυτο, φτανει στα επειγοντα ενα περιστατικο το οποιο θα αποδειχθει ο μεγαλυτερος κινδυνος που εχει ποτε αντιμετωπισει για το νοσοκομειο Μπερχαγιατ και το προσωπικο του.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 28

Το νοσοκομειο Μπερχαγιατ ερχεται αντιμετωπο με εναν αγνωστο ιο, ο οποιος μεταδιδεται ανεξελεγκτα, δεν εχει γνωστη θεραπεια και προκαλει της καταληξη του ασθενη στις περισσοτερες περιπτωσεις. Για το λογο αυτο, ο Φερμαν, ο οποιος βρισκεται στο επικεντρο των εξελιξεων, αποφασιζει να αποκλεισει το χωρο των επειγοντων περιστατικων για να αποτρεψει την εξαπλωση του ιου. Με αυτη την κινηση, οι γιατροι του νοσοκομειου δεν μπορουν πια να μετακινηθουν στα τμηματα που τους χρειαζονται. Ακομα χειροτερα, θα πρεπει να διαχειριστουν την κατασταση ωστε οι υπολοιποι ανθρωποι που εχουν αποκλειστει στην επικινδυνη ζωνη, ασθενεις, συνοδοι και επισκεπτες, να παραμεινουν ψυχραιμοι και να λαβουν την ιατρικη φροντιδα που χρειαζονται. Ο Αλι, με τη Ναζλι στο πλευρο του, θα πρεπει να χρησιμοποιησει καθε αποθεμα δυναμης που διαθετει για να αντεπεξελθει σε αυτη τη δραματικη εμπειρια.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 29

Η κατασταση στην αποκλεισμενη ζωνη του νοσοκομειου συνεχιζει να ειναι δραματικη και οι κρισεις διαδεχονται η μια την αλλη. Η μικρη Μπετους μετα τη μεταμοσχευση δεν εχει δει ακομη την αδελφη της, καθως εκεινη εχει αποκλειστει στην επικινδυνη ζωνη και μαλιστα βρισκεται σε σοβαρη κατασταση. Μια εγκυος γυναικα που εχει κι αυτη αποκλειστει στα επειγοντα χρειαζεται αμεση βοηθεια, καθως εχει αρχισει ο τοκετος. Με τον πανικο γυρω του να τον αποδιοργανωνει  εντελως, ο Αλι προσπαθει να βοηθησει οπου μπορει και μαλιστα χωρις την καθοδηγηση του Φερμαν, οποιος εχει τεθει εκτος μαχης. Θα μπορεσει να επιστρατευσει την ιδιοφυια του για να σωσει την κατασταση;

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 30

Επιτελους τα πραγματα βελτιωνονται και η κατασταση στο νοσοκομειο Μπερχαγιατ φαινεται πως επιστρεφει σταδιακα στην κανονικοτητα. Η Μπετους και η αδελφη της ειναι και οι δυο τους καλα και μπορουν επιτελους να ξαναδουν η μια την αλλη. Ο τοκετος της εγκυου ολοκληρωθηκε κατω απο τις πιο ανορθοδοξες και επικινδυνες συνθηκες, ομως μητερα και νεογνο ευτυχως τα καταφεραν. Ο Φερμαν ξεπερνα τον κινδυνο και η Μπελιζ, πιο ανακουφισμενη απο ποτε, μπορει επιτελους να παει κοντα του. Ο αποκλεισμος του μισου νοσοκομειου ληγει χωρις αλλα θυματα, ομως οι συνεπειες οσων συνεβησαν αυτες τις δραματικες ωρες θα παραμεινουν για καιρο. Η Ναζλι μετανιωνει πικρα για οσα αποκαλυψε στον Φερμαν οταν νομιζε πως θα τον χασει για παντα. Ο Αλι δεν μπορει να περιμενει αλλο μια ξεκαθαρη απαντηση της και αρχιζει να πιστευει οτι εχει πια χαθει καθε ευκαιρια.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 31

Η Κιβιλτσιμ περνα στο επομενο μερος του σχεδιου της να αντικαταστησει μια για παντα τη Μπελιζ. Ο πατερας του Ντεμιρ βρισκεται στο νοσοκομειο Μπερχαγιατ σε σοβαρη κατασταση. Ο Ντεμιρ αποφασιζει να αναλαβει ο ιδιος το περιστατικο, αν και βρισκεται ηδη σε επιτηρηση για την απερισκεπτη συμπεριφορα του κατα τη διαρκεια της καραντινας. Εν τω μεταξυ, στην περιπτωση της νεαρης ασθενους που αναλαμβανει η Ναζλι και ο Αλι, για να σωσουν τη ζωη της θα πρεπει να καταστρεψουν το ονειρο της. Ο Αλι εχει αλλη μια δυσκολη κατασταση να αντιμετωπισει, καθως θα πρεπει να προσπαθησει με ολες του τις δυναμεις να δωσει στη Ναζλι το χρονο και την αποσταση που του ζητησε. Η Ναζλι παραμενει μπερδεμενη, μεχρι που η καλυτερη της φιλη σωζει ακομα μια φορα την κατασταση και τη βοηθα να δει τα πραγματα καθαρα.