Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: Επεισόδιο 37-38-39-40

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 37, Επεισοδιο 38, Επεισοδιο 39, Επεισοδιο 40. Ο Δρ. Αντιλ και η Ναζλι θα προσπαθησουν να προστατευσουν τον Αλι, ο οποιος ομως επιμενει να κανει το καθηκον του και κατι παραπανω, ακομα και για τον ανθρωπο που κατεστρεψε τη ζωη του.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 37

Ο Αλι ειναι αποφασισμενος να δωσει στον μικρο του ασθενη πισω τη φωνη του, οσο κι αν το υπολοιπο νοσοκομειο διαφωνει με την επιμονη του. Ωστοσο η προσηλωση του πανω σε αυτο το περιστατικο πληγωνει τη Ναζλι. Νιωθει πως την παραμελει και πως ποτε δεν θα ακουσει τη γνωμη της εαν ειναι αφοσιωμενος σε καποιο στοχο. Σαν να μην εφτανε αυτο, η Ναζλι, για ακομα μια φορα, θα εμπιστευτει τον λαθος ανθρωπο και το αποτελεσμα θα ειναι πολυ αρνητικο για το νοσοκομειο. Ο Φερμαν προειδοποιει την Νταμλα να μην τολμησει να σαμποταρει ξανα τους ειδικευομενους του. Ομως η ουσια ειναι πως και ο Αλι και η Ναζλι επελεξαν απο μονοι τους να αγνοησουν κανονες και εντολες, και τωρα θα πρεπει να αντιμετωπισουν τις συνεπειες των αποφασεων τους.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 38

Ο Τανζου τιμωρει τη Ναζλι για την απερισκεψια της, στελνοντας την στην κλινικη απορων, μακρια απο το χειρουργειο και τον Αλι. Ο Αλι προσπαθει να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα, ομως μια ακομα δυσαρεστη εκπληξη θα τον αποδιοργανωσει εντελως και θα ανοιξει ξανα παλιες βαθιες πληγες του. Ο πατερας του, που τον εγκατελειψε τοσο νωρις και ηταν υπευθυνος για τα τοσα τραυματα του, ερχεται στο νοσοκομειο βαρια ασθενης και ζητα να του μιλησει. Ο Αλι αρνειται με ολες του τις δυναμεις και προσπαθει να κρυψει τον φοβο που νιωθει ακομα γι’ αυτον τον ανθρωπο, πισω απο ψευτικη αδιαφορια. Ουτε η μητερα του, ουτε ο Δρ. Αντιλ, ουτε κανεις δεν θα μπορεσει να του αλλαξει γνωμη. Μαλιστα, προκειμενου να αποφυγει εντελως την κατασταση, αφοσιωνεται σε ενα αλλο περιστατικο τοσο πολυ, που ξεπερνα για ακομα μια φορα τα ορια.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 39

Ο Αλι συνεχιζει να αποφευγει τη συναντηση με τον πατερα του και να ασχολειται με την υποθεση της ασθενους του που χαθηκε για αδιευκρινιστο ακομα λογο. Η λυση αυτου του μυστηριου και η υποστηριξη των ανθρωπων που τον αγαπουν θα του δωσουν το κουραγιο να αντιμετωπισει τον μεγαλυτερο φοβο του. Δυστυχως ομως, απ’ ο,τι φαινεται εκεινος εχει ερθει στο νοσοκομειο οχι για να ζητησει συγχωρεση απο τον Αλι για τη συμπεριφορα του, αλλα για να τον πληγωσει ακομα μια φορα. Η Ναζλι θα σταθει και παλι διπλα του και θα προσπαθησει να τον βοηθησει με οποιον τροπο μπορει.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 40

Ο Δρ. Αντιλ και η Ναζλι προσπαθουν να προστατευσουν τον Αλι, ο οποιος επιμενει να κανει το καθηκον του και κατι παραπανω, ακομα και για τον ανθρωπο που κατεστρεψε τη ζωη του. Η Νταμλα εκπλησσει τη Ναζλι, δειχνοντας της μια πιο ευαισθητη πλευρα του χαρακτηρα της. Ο Αλι συνειδητοποιει επιτελους οτι δεν μπορει να αλλαξει ουτε το παρελθον του πατερα του αλλα ουτε και το αναποφευκτο μελλον του. Αφοσιωνεται στην επομενη ασθενη του και καταφερνει να σωσει τη ζωη της, ομως παιρνει ταυτοχρονα και ενα πολυτιμο μαθημα: τα συναισθηματα ενος ανθρωπου μπορει να ειναι απο αβασταχτα σκληρα εως και απιστευτα ευθραυστα. Με τη Ναζλι οπως παντα στο πλευρο του, η δυσκολοτερη μερα στη ζωη του Αλι φτανει επιτελους στο τελος της.