Μην ψαρώνεις 2ος κύκλος Επεισόδιο 47-48

Μην ψαρωνεις Σεζον 2 Επεισοδιο 47, Επεισοδιο 48. Η ολο και πιο στενη φιλια του Μπιλυ με τον Κωνσταντινο εκνευριζει τη Ροζα, ο Λεωνιδας απαταει τη Φαιη με την Τανια και ο Πετρος θα βρει το θαρρος να εξομολογηθει τον ερωτα του στη Στελλα.

Μην ψαρωνεις Επεισοδιο 47

Η συγκατοικηση στο Κερατσινι προχωραει μετ’ εμποδιων, τα περισσοτερα απο τα  οποια τα φερνει ο Καρολος, που δεν μπορει να χωνεψει ευκολα την αλλαγη. H Σαντυ αισθανεται αβολα με την οικειοτητα που της δειχνει ο Μανωλης μπροστα στα παιδια, αλλα το ζευγαρι ειναι αποφασισμενο να μην το βαλει κατω στις δυσκολιες! Ο Μπιλυ κι ο Κωνσταντινος αρχιζουν τη συνεργασια τους μεσα στο σπιτι, πραγμα που φερνει σε πολυ δυσκολη θεση τη Ροζα, ενω ο Λεωνιδας κανει το επομενο βημα με την Φαιη προς μεγαλη απογοητευση της Τανιας.  Η Νενελα πεφτει για τα καλα στα διχτυα του απατεωνα Νικηφορου κι ενω ο Πετρος προσπαθει να ξεπερασει τον ερωτα του για τη Στελλα, ο Ζαγανιαρης κανει προταση γαμου στην Τινα.

Μην ψαρωνεις Επεισοδιο 48

Παρα τον ερωτα και τις προσπαθειες και απο τις δυο πλευρες, τα πρωτα συννεφα στη συγκατοικηση του Μανωλη και της Σαντυ δεν αργουν να φανουν. Σ’ αυτο βαζουν το χερακι τους η Στελλα και η Νενελα που δε χανουν ευκαιρια να ανακατευτουν στη ζωη του ζευγαριου. Η ολο και πιο στενη φιλια του Μπιλυ με τον Κωνσταντινο εκνευριζει τη Ροζα, ο Λεωνιδας απαταει τη Φαιη με την Τανια και ο Πετρος βρισκει το θαρρος να εξομολογηθει τον ερωτα του στη Στελλα. Ο Κοσμας αποφασιζει να κανει εκπληξη στη Νενελα μονο και μονο για να ανακαλυψει πως ο ιδιος απατεωνας που του εφαγε τις οικονομιες μιας ζωης, εχει τωρα προσεγγισει την αγαπημενη του…