Μην ψαρώνεις 2ος κύκλος Επεισόδιο 45-46

Μην ψαρωνεις Σεζον 2 Επεισοδιο 45, Επεισοδιο 46. Μια τυπικη μερα στο Αραποσταθεϊκο ειναι η απολυτη προκληση για την Σαντυ που προσπαθει να ανταπεξελθει στην καινουργια της ζωη. Πραγμα που οπως θα διαπιστωσει δεν ειναι καθολου, μα καθολου ευκολο!

Μην ψαρωνεις Επεισοδιο 45

Ο Απριλης φερνει καινουργια ξεκινηματα για ολους! Η συγκατοικηση του Μανωλη και της Σαντυς στο Κερατσινι ξεκιναει ενα ντομινο μετακομισεων που κανει συγκατοικους τη Ροζα με τον Μπιλυ και τον Κωνσταντινο με την Τανια. Η Στελλα που μαθαινει τελευταια τις εξελιξεις γινεται εξαλλη και περναει στην αντεπιθεση, ενω η Νενελα πλεει σε πελαγη ευτυχιας με το νεαρο Νικηφορο. Η Τινα αρχιζει να καλοβλεπει τον Ζαγανιαρη για γαμπρο και πατερα των παιδιων της, αλλα και ο Μπιλυ δεν εγκαταλειπει την προσπαθεια του να γινει υποδειγμα συντροφου για τη Ροζα. Τελος, η Τανια, για να τιμησει το εθιμο της πρωταπριλιας, λεει στον Λεωνιδα ενα αθωο ψεμα για τον Κωσταντινο και τους κανει ολους μαλλια κουβαρια.

Μην ψαρωνεις Επεισοδιο 46

Μια τυπικη μερα στο Αραποσταθεϊκο ειναι η απολυτη προκληση για την Σαντυ που προσπαθει να ανταπεξελθει στην καινουργια της ζωη. Πραγμα που οπως θα διαπιστωσει δεν ειναι καθολου, μα καθολου ευκολο!  Στο μεταξυ ο Μανωλης ζηταει τη βοηθεια του Θαναση για να αντιμετωπισει τις παραλογες απαιτησεις της Στελλας, που εχει φτασει και τον συγκατοικο της τον Πετρο στα ορια του.  Η Τινα τσακωνεται ασχημα με τον Ζαγανιαρη και ο Λεωνιδας με την Τανια φαινεται να μην εχουν καμια ελπιδα πια να τα ξαναβρουν. Η φιλια που γεννιεται μεταξυ του Κωνσταντινου και του Μπιλυ φρικαρει εντελως τη Ροζα. Μεσα σε ολα αυτα, ο Κοσμας φτανει πολυ κοντα στα ιχνη του νεαρου απατεωνα που εχει καταγοητευσει τη Νενελα.