Μην ψαρώνεις 2ος κύκλος Επεισόδιο 49-50

Μην ψαρωνεις Σεζον 2 Επεισοδιο 49, Επεισοδιο 50. Μετα τον τσακωμο το «τελος» ειναι μονοδρομος για τη Σαντυ και τον Μανωλη. Αλλα η ζωη δε σταματαει μ’ εναν χωρισμο. Με μικρες η με μεγαλυτερες αλλαγες συνεχιζεται.

Μην ψαρωνεις Επεισοδιο 49

Οταν τα μικρα και τα μεγαλα ψεματα βγαινουν στην επιφανεια, το γυαλι ραγιζει για τον Μανωλη και τη Σαντυ. Προσπαθουν να κρατησουν την ψυχραιμια τους μεχρι το γαμο του Ζαγανιαρη και να λογαριαστουν αμεσως μετα. Αλλα τα ορια της υπομονης τους εξαντλουνται και το προαυλιο της ησυχης εκκλησιας γινεται εμπολεμη ζωνη Αγραφιωτηδων και Αραποσταθηδων. Στο μεταξυ η Στελλα που δεν ειναι ακομα ετοιμη να αντιμετωπισει τα συναισθηματα της για τον Πετρο, καταστρωνει με τη βοηθεια της Τινας ενα σχεδιο για να τον αποφυγει. Η Τανια πειθει τον Λεωνιδα να χωρισει τη Φαιη και να κανουν μια νεα αρχη. Κι ενω ο Καρολος μαθαινει την πραγματικη ταυτοτητα της Ζωης, ο Κοσμας καταφερνει να σωσει τη Νενελα απο τον απατεωνα Νικηφορο.

Μην ψαρωνεις Επεισοδιο 50

Μετα τον τσακωμο το «τελος» ειναι μονοδρομος για τη Σαντυ και τον Μανωλη. Αλλα η ζωη δε σταματαει μ’ εναν χωρισμο. Με μικρες η με μεγαλυτερες αλλαγες συνεχιζεται. Ετσι και στο Κερατσινι, ο καιρος περναει κι ολα μοιαζουν να επιστρεφουν «σχεδον» στην κανονικοτητα που υπηρχε πριν οι Αγραφιωτισσες ερθουν να ταραξουν τα νερα των Αραποσταθηδων! Ειναι, ομως, παντα προτιμοτερη μια ηρεμη ζωη που κυλαει χωρις ερωτα, χωρις καβγαδες, χωρις στεναχωριες η μηπως χρειαζεται να ταραζονται τα νερα που και που;