ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92-93-94

Ερωτας μετα Επεισοδιο 92, Επεισοδιο 93, Επεισοδιο 94. Η Αννα επανενωνεται με την οικογενεια της αλλα και με τον Κωνσταντινο – η απουσια της σορου του Λεγατου κανει ξεκαθαρο σε ολους πως η υποθεση δεν εχει τελειωσει.

Ερωτας μετα Επεισοδιο 92

Ο Τονι και ο Γιωργος μαθαινουν απ’ τον αγιογραφο τη διευθυνση του ανδρα που πλαστογραφησε τα διαβατηρια και προχωρουν την ερευνα προς αυτη την κατευθυνση. Ο Παπαδοπουλος στην προσπαθεια του να βρει ενα ασφαλες μερος για την Ολγα κι αυτον ζηταει τη βοηθεια του Αποστολη. Η Αντι, μετα το φιλι με τον Νικο κι ακομα πιο μπερδεμενη,  ξεσπαει στον Κων/νο. Την ιδια στιγμη ο Χρηστος δυσκολευεται να εμπιστευτει τον Μιχαλη στον Κων/νο αλλα παιρνει την αποφαση να το κανει. Η Σοφια βρισκει στο παντελονι του Λεγατου μια αποδειξη απο καταστημα με γυναικεια εσωρουχα και του ζηταει εξηγησεις.

Ερωτας μετα Επεισοδιο 93

Ο Παπαδοπουλος και η Ολγα βρισκουν καταφυγιο σε ενα εγκαταλελειμμενο σπιτι – ο Παπαδοπουλος υποσχεται στην Ολγα οτι θα τη βοηθησει. Αργοτερα συνανταει τον Γιωργο, στον οποιο προτεινει να παρεχει προστασια στην Ολγα, με ανταλλαγμα πληροφοριες για τον Αφεντακη. Παραλληλα, ο Δημητρης προσφερεται να βοηθησει την Σοφια να γλυτωσει απ’ τον Λεγατο. Τα πραγματα παιρνουν ασχημη τροπη, οταν ο Λεγατος ανακαλυπτει οτι η Σοφια του κρυβει την επικοινωνια της με τον Δημητρη. Η Αννα βρισκει το κουραγιο να το σκασει απο το σπιτι. Ο φοβος της ομως για τον Λεγατο την κανει να επιστρεψει. Εκει ο Λεγατος της λεει οτι ηρθε η ωρα να τον σκοτωσει και της δινει ενα περιστροφο. Η  Αννα τον πυροβολει.

Ερωτας μετα Επεισοδιο 94

Η Αννα επανενωνεται με την οικογενεια της αλλα και με τον Κωνσταντινο – η απουσια της σορου του Λεγατου κανει ξεκαθαρο σε ολους πως η υποθεση δεν εχει τελειωσει.  Ο Γιωργος ψαχνοντας για απαντησεις βρισκει την Σοφια νεκρη. Ανακρινει εκ νεου τον Τυφλο και τον Σταυρο. Παραλληλα το σχεδιο Ολγας και Παπαδοπουλου ναυαγει και οι δυο προσπαθουν να πιαστουν απο οποια ακρη μπορουν. Η Κατερινα πιεζει τον Ηλια να παρουν τον ελεγχο της εταιριας δημιουργωντας ρηξη μεταξυ τους. Ενας νεος κινδυνος ομως πλησιαζει απειλητικα…