ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 95-96-97 (τελευταίο)

Ερωτας μετα Επεισοδιο 95, Επεισοδιο 96, Επεισοδιο 97. Μερικα χρονια αργοτερα, η Νορα, ο Γιωργος, ο Χρηστος, η Ηλεκτρα, η Αννα, ο Δημητρης, ο Κωνσταντινος κι ο Ηλιας, ζουνε ο καθενας τον δικο του “Ερωτα μετα”.

Ερωτας μετα Επεισοδιο 95

Η Αννα στο σπιτι ανησυχει για την εξαφανιση του Δημητρη. O Γιωργος με τον Τονι ανακαλυπτουν οτι η δολοφονια Λεγατου ηταν στημενη. Ο Τονι δινει στοιχεια στον Παπαδοπουλο, που αποφασιζει να ενωσει τις δυναμεις του με τον Αποστολη στην αναζητηση του Λεγατου. Η Κατερινα ξεπερναει καθε οριο με τον Ηλια και χωριζουν. Η Αννα αποκαλυπτει στον Γιωργο στοιχεια για το παρελθον του Λεγατου και αργοτερα βρισκεται με τον Κων/νο – ανακαλουν  τη νυχτα του ατυχηματος. Η Αννα δεχεται ενα τηλεφωνημα απο τον Λεγατο, ο οποιος την απειλει να παει σε αυτον γιατι κραταει τον Δημητρη. Η αληθινη ταυτοτητα του Λεγατου αποκαλυπτεται.

Ερωτας μετα Επεισοδιο 96

Ο Γιωργος πιεζει τον Σταυρο για τον Λεγατο, οταν ενημερωνεται για την απουσια της Αννας. Η Κατερινα απειλει τον Ηλια προκειμενου να επιστρεψει κοντα της, ενω ο Αποστολης κι ο Παπαδοπουλος ειναι στα ιχνη του Λεγατου. Η Αννα βρισκει τον Λεγατο και τον απειλει με οπλο, ενω στο σπιτι τα παιδια ερχονται αντιμετωπα με την αποκαλυψη του τραγικου παρελθοντος της. Η Λαμπρινη ειναι με τη Νορα οταν οι προωροι πονοι τις οδηγουν εσπευσμενα στο νοσοκομειο. Παραλληλα η Ηλεκτρα προσπαθει να διαχειριστει τον Κωνσταντινο που ειναι συντετριμμενος. Ο Αποστολης ερχεται αντιμετωπος με τον Λεγατο. Την ιδια στιγμη ο Γιωργος μαθαινει για την κατασταση της Νορας, ενω ο Φωτης παιρνει μια τραγικη αποφαση.

Ερωτας μετα Επεισοδιο 97 (τελευταιο)

Με τον Γιωργο να τρεχει στο πλευρο της Νορας και τον Αποστολη να μεταφερεται εσπευσμενα στο νοσοκομειο, ο Τονι και ο  Παπαδοπουλος καταληγουν να δωσουν τελος  στην υποθεση. Η Ολγα κανει μια τελευταια προσπαθεια να καθαρισει τ’ ονομα της, ενω τα νεα για το Φωτη, συνθλιβουν το Γιωργο, που βλεπει ενα κεφαλαιο της ζωης του να κλεινει. Η Αννα στον αποηχο της ομηριας της, καταλαβαινει πως θα χρειαστει χρονος για να επιστρεψει σε μια κανονικοτητα. Μερικα χρονια αργοτερα, η Νορα, ο Γιωργος, ο Χρηστος, η Ηλεκτρα, η Αννα, ο Δημητρης, ο Κωνσταντινος κι ο Ηλιας, ζουνε ο καθενας τον δικο του “Ερωτα μετα”.