ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 89-90-91

Ερωτας μετα Επεισοδιο 89, Επεισοδιο 90, Επεισοδιο 91. Ο Κωνσταντινος προσπαθει να ερθει σε συνεννοηση με τον Χρηστο για το θεμα του Μιχαλακη ενω η σχεση της Αντις και του Νικου αρχιζει να φουντωνει ξανα.

Ερωτας μετα Επεισοδιο 89

Ο Δημητρης, στην προσπαθεια του να στριμωξει τον Λεγατο, λεει στη Σοφια για την γυναικα στο διαμερισμα, επιβεβαιωνοντας ετσι της υποψιες της οτι την απαταει. Ο Παπαδοπουλος ζηταει απο τον Τονι τα διαβατηρια του Αλεξανδρου και της Αλικης για να τα δωσει στην Ολγα. Ο Κων/νος παιρνει τηλεφωνο τον Λεγατο και με προφαση τις γνωσεις του στα χρηματιστηριακα, τον καλει στο γραφειο του για να τον ψαρεψει. Ενα μηνα πριν το ατυχημα, η Αννα κι ο Κων/νος αποφασιζουν να πανε μαζι σε μια μιλονγκα, χωρις ομως να ξερουν οτι ο Λεγατος ειναι εκει και τους παρακολουθει.

Ερωτας μετα Επεισοδιο 90

Τα νεα για τη δολοφονια του Αφεντακη σοκαρουν τους παντες, και περισσοτερο την Ολγα που ξαφνικα βρισκεται ξεκρεμαστη. Ομως συνεπειες απο τη δολοφονια αυτη φαινεται πως υπαρχουν και στη σχεση του Ηλια με την Κατερινα οσο και της Ολγας με τον Παπαδοπουλο. Η Αννα ζηταει απο τον Λεγατο να στειλει η ιδια ενα βιντεο στους δικους της. Η Σοφια, που δεν εχει πειστει απο αυτα που της λεει ο Λεγατος, δεχεται μια ακομα επισκεψη του Δημητρη.

Ερωτας μετα Επεισοδιο 91

Ο Παπαδοπουλος και η Ολγα καταφερνουν να ξεφυγουν αλλα το κυνηγητο τους συνεχιζεται. Ο Τονι καλει στο αστυνομικο τμημα εναν αγιογραφο που φαινεται να γνωριζει πραγματα γι’ αυτον που πλαστογραφησε τα διαβατηρια της Αλικης και του γιου του Παπαδοπουλου. Ο Κωνσταντινος προσπαθει να ερθει σε συνεννοηση με τον Χρηστο για το θεμα του Μιχαλακη ενω η σχεση της Αντις και του Νικου αρχιζει να φουντωνει ξανα. Η Μαγδα αρχιζει να υποπτευεται πως ο Ηλιας κατι ετοιμαζει στην εταιρια και τον προειδοποιει να μεινει μακρια απο μπελαδες. Εικοσι μερες πριν το ατυχημα, η Αννα πηγαινει στο αστυνομικο τμημα για να βγαλει διαβατηριο αλλα εκει πετυχαινει τον Φωτη.