ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 2ος Κύκλος Επεισόδιο 51-52 (τελευταίο)

Πετα τη φριτεζα Σεζον 2 Επεισοδιο 51, Επεισοδιο 52. Πως θα κλεισει τον κυκλο της η τρομερη παρεα του Φτασμενου; Μονο ενας τροπος υπαρχει να το μαθετε. Καλη σας απολ… Καλα να περασετε.

Πετα τη φριτεζα Σεζον 2 Επεισοδιο 51

Τιτλος «Αστερι Michelin με σαλτσα «εξωδικο», των Ρωσων»

Η εικασια του Σωκρατη και της Φωτεινης ειναι οτι οι δυο μυστηριωδεις «πελατες» ειναι κριτες Michelin, η πραγματικοτητα ομως θα αποδειχτει αμειλικτη. Οι Ρωσοι θελουν πισω το μαγαζι τους και το θελουν αμεσα. Την ιδια ωρα ο Αλεκος προσπαθει να εκμαιευσει ολες τις αληθειες απ’ το στομα της Ζαμπελας με την βοηθεια της χημειας. Αντ’ αυτου ομως, θα μαθει την σκληρη αληθεια απ’ τον Μενιο ο οποιος του αποκαλυπτει το πιο φριχτο μυστικο της δαιμονιας μανας του. Μετα απ’ αυτο, ο θιασωτης του παλιου ΠΑΣΟΚ, αποφασιζει να τα βροντηξει ολα και να κλεφτει με την Λουνα. Την κατασταση αλλαζει η ψαρου, που γεννησε το μοναδικο παιδι για το οποιο ειναι σιγουρα ο πατερας. Παραλληλα, ο Κιμωνας σιγουρευεται απο λαθος της Μαριεττας για το αληθες της εγκυμοσυνης της.

Πετα τη φριτεζα Σεζον 2 Επεισοδιο 52

Τιτλος «Αλλαγμενος Κιμωνας Μπασκιας, του Αντρεα»

Ο Κιμωνας κανει μια προταση στη Μαριεττα που παραειναι καλη και ανιδιοτελης για να βγαινει απ’ τα χειλη του. Το ζητημα ομως για την αγαπημενη φουρναρισσα ειναι να βρει τη δυναμη να τον εμπιστευτει. Θα το κανει; H Λουνα προσπαθει να διαφυγει απο το Φτασμενο με τα λεφτα του Αλεκου αλλα θα πεσει πανω στη Φαλον…. Δυο πεινασμενοι τουριστες, που εμελλε να ειναι το τελευταιο γευμα που θα εφτιαχνε η Φωτεινη πριν εγκαταλειψει για παντα το Φτασμενο, φερνουν στη Λαγουδερα μια διακριση που ζητουσε δυο χρονια τωρα… Την ιδια στιγμη τα δυο ξαδερφια της οργης ξαναβρισκονται και γιορταζουν μαζι αυτην την επιτυχια. Θα αλλαξει γνωμη η Φωτεινη αναστελλοντας την αποχωριση της; Αντρεας και Κιμωνας τα βαζουν με τη μαφια και δινουν την απολυτη μαχη για τη Λαγουδερα αλλα και την επιβιωση τους. Θα καταφερουν να παρουν πισω το μαγαζι και τον ελεγχο της ζωης τους; Πως θα κλεισει τον κυκλο της η τρομερη παρεα του Φτασμενου; Μονο ενας τροπος υπαρχει να το μαθετε. Καλη σας απολ… Καλα να περασετε.