ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 2ος Κύκλος Επεισόδιο 49-50

Πετα τη φριτεζα Σεζον 2 Επεισοδιο 49, Επεισοδιο 50. Η Πετρα εχει καταθεσει το χειριστηριο στην αστυνομια αλλα συνειδητοποιει οτι ειναι πολυ χρησιμο και επιστρατευει την υποκριτικη δεινοτητα του Σωκρατη για να το παρει πισω στα κρυφα.

Πετα τη φριτεζα Σεζον 2 Επεισοδιο 49

Τιτλος «ΠΑΣΟΚΙΚΗ Σαλατα με DRESSING απιστιας, του Αλεκου»

Ο Αντρεας βρισκει στα πραγματα της Λουνας ενα περιεργο χειριστηριο που μοιαζει να εχει ιδιαιτερη σημασια για τη Λουνα . Η Ρωσιδα του Φτασμενου ειναι αποφασισμενη να το παρει πισω. Η Ζαμπελα εκμεταλλευεται την αναγκη της και ζηταει χρηματα. Αυτο το γεγονος γινεται αφορμη για να ανακαλυψει ο Αλεκος κρυφα «χαρτια» της γυναικας του. Γεγονος που ξεχειλιζει το ποτηρι επικινδυνα. Παραλληλα η Μαριεττα φερνει στο μαγαζι μια νεα υπαλληλο, την Ποπη και οι αντρες του χωριου παθαινουν σοκ. Η Φωτεινη, θυμιζει στον Κιμωνα τον κοινο τους στοχο για το μαγαζι και τον ξαναβαζει σε mood δημιουργικης κουζινας. Ο Μενιος διωχνεται με το ζορι απ’ το στρατο και η Ζαμπελα νιωθει ανασφαλεια για το τι θα πει στο χωριο, την ιδια ωρα που ο Αλεκος την εκδικειται για το μυστικο της με απιστια. Ποια ειναι η τυχερη;

Πετα τη φριτεζα Σεζον 2 Επεισοδιο 50

Τιτλος «Αλεπου ογκρατεν με τηλεκοντρολ, της Λουνας»

Η Πετρα εχει καταθεσει το χειριστηριο στην αστυνομια αλλα συνειδητοποιει οτι ειναι πολυ χρησιμο και επιστρατευει την υποκριτικη δεινοτητα του Σωκρατη για να το παρει πισω στα κρυφα. Ο Αντρεας ειναι αποφασισμενος να βρει τη Λουνα και να παρει το μαγαζι του πισω. Η Ζαμπελα διαβλεπει υποπτη συμπεριφορα στον Αλεκο και στελνει τον Σουρμπουτη να δει τι τρεχει. Την ιδια ωρα ο Αλεκος ζει εναν κεραυνοβολο ερωτα αλλα παρολα αυτα θελει να δωσει μια ευκαιρια στην Ζαμπελα χορηγωντας της τον ορο της αληθειας. Η Ποπη εχει πιασει κανονικα δουλεια και δειχνει απ’ την αρχη υποπτα σημαδια στον τροπο που εξυπηρετει. Η Φωτεινη εχει μια πληροφορια απο συναδελφο οτι η επιτροπη για τα Michelin εχει βγει στη γυρα και δυο μυστηριωδεις αντρες που κανουν την εμφανιση τους στο μαγαζι προκαλουν παρεξηγησεις.