Φτερωτός θεός Επεισόδιο 168-169-170-171-172-173-174 (τελευταίο επεισόδιο)

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 168, Επεισοδιο 169, Επεισοδιο 170, Επεισοδιο 171, Επεισοδιο 172, Επεισοδιο 173. Η Σανεμ αποφασιζει να φυγει απο την πολη και να κανει ενα μεγαλο ταξιδι για να ξεχαστει. Την τελευταια στιγμη ομως, ο Τζαν την προλαβαινει και της λεει επιτελους τα λογια που ποθουσε να ακουσει τοσο καιρο. Δεν ξαναθυμηθηκε την παλια τους ιστορια, ομως η Σανεμ καταφερε να τον κανει να την ερωτευτει ξανα απο την αρχη!

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 168

Η Σανεμ ειναι συντετριμμενη που ο Τζαν εχει ξεχασει εντελως την αγαπη τους και προσπαθει με καθε τροπο να επαναφερει τη μνημη του. Αφου ουτε τα δικα της κολπα, ουτε οι «ανορθοδοξες» μεθοδοι της κυριας Μεβκιμπε εχουν αποτελεσμα, η Σανεμ εναποθετει ολες τις ελπιδες της σε μια τελευταια αποπειρα: δινει στον Τζαν να διαβασει το βιβλιο της, που περιγραφει με καθε λεπτομερεια την ιστορια τους.  Ο Τζαν εξακολουθει να ειναι ψυχρος απεναντι στη Σανεμ. Ολες οι μικρες ιδιαιτεροτητες της  που καποτε τον εκαναν να την ερωτευτει, τωρα του φαινονται αρκετα ενοχλητικες. Ακομα χειροτερα, διαβαζοντας την ιστορια του ερωτα τους δεν αναγνωριζει ουτε τον εαυτο του μεσα στις σελιδες της και δεν μπορει να πιστεψει πως καποτε αφησε τον εαυτο του να αλλαξει τοσο πολυ για μια γυναικα. Οι γονεις της Σανεμ οργανωνουν οικογενειακο δειπνο για ολους, ελπιζοντας πως οι γευστικες αναμνησεις ισως βοηθησουν τον εγκεφαλο του Τζαν να κανει «επανεκκινηση». Ομως και αυτη η προσπαθεια δεν εχει το επιθυμητο αποτελεσμα.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 169

Η Σανεμ αποφασιζει να κανει αλλη μια προσπαθεια να «ξυπνησει» τον Τζαν, αυτη τη φορα με το αρωμα της, το οποιο τον ειχε εντυπωσιασει απο την πρωτη τους κιολας συναντηση. Ο Τζαν αρχιζει να εκνευριζεται απο τη διαρκη ενασχοληση ολων με την κατασταση του, και επιχειρει να αποδρασει στο εξοχικο του στο βουνο. Ουτε ομως εκει θα καταφερει να μεινει μονος. Οσο ο Τζαν απουσιαζει, ο Εμρε και η Λεϊλα παιρνουν τα ηνια στην «Υπεροχη Ιδεα». Για να αποφυγουν ενα φιασκο με εναν σημαντικο πελατη που θελουν να προσελκυσουν, αναγκαζονται να πουν ενα μεγαλο ψεμα. Ο Τζαν αποκαλυπτει στον πατερα του πως οσο και να προσπαθει, ουτε το μυαλο του θυμαται τη Σανεμ ουτε η καρδια του εχει αρχισει ακομα να νιωθει κατι γι’ αυτη. Εν τω μεταξυ, η δουλεια δεν μπορει να περιμενει: οι δυο τους θα πρεπει να σκεφτουν κατι εξυπνο για να παρουν πισω το ψεμα που ειπαν η Λεϊλα και  ο Εμρε στον νεο πελατη. Ο Τζαν αργει στο ραντεβου με τον πελατη και η Σανεμ αναγκαζεται να τα βγαλει περα μαζι του μονη της. Ωστοσο, αντι να διορθωσει την κατασταση, περιπλεκει ακομα περισσοτερο τα πραγματα.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 170

Ολο το προσωπικο της «Υπεροχης Ιδεας» εργαζεται πυρετωδως για να κανει το ψεμα πραγματικοτητα και να μην χαθει ο μεγαλος πελατης που εχουν προσεγγισει. Ο Τζαν συνειδητοποιει οτι δεν ειναι δικαιο να φερεται ψυχρα στη Σανεμ, παρ’ ολο που δεν θυμαται το παρελθον τους. Αποφασιζει να προσπαθησει περισσοτερο και να ψαξει στα βαθη της καρδιας του για τα παλια του συναισθηματα. Ενα νεο προσωπο εμφανιζεται στην «Υπεροχη Ιδεα» για να συζητησει επαγγελματικα με τον Τζαν. Η Σανεμ τρελαινεται απο ζηλια, καθως αυτη η νεα γυναικα φαινεται πως εχει παρα πολλα κοινα μαζι του. Ο κυριος Αζιζ ανακοινωνει οτι θα φυγει ξανα, καθως ειναι καιρος να ξεκινησει το επομενο ταξιδι του. Ο δυσκολος αποχαιρετισμος με τη Μιχριμπαν στεναχωρει και τους δυο, ομως ο Αζιζ χρειαζεται οπωσδηποτε να αλλαξει περιβαλλον.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 171

Η Σανεμ βρισκει μια πανεξυπνη λυση στο προβλημα με τον ανυπαρκτο σκηνοθετη που πρεπει να παρουσιασουν στον μεγαλο πελατη. Η συναντηση με τον πελατη οργανωνεται στα γραφεια της «Υπεροχης Ιδεας», ομως ο «ψευτικος» σκηνοθετης αφηνει το ταμπεραμεντο του να τον παρασυρει και τιναζει σχεδον τα παντα στον αερα. Εν τω μεταξυ, ο Τζαν αρχιζει να πλησιαζει και παλι τη Σανεμ, αφου ακομα κι αν δεν θυμαται τα παντα, δεν μπορει να μεινει ασυγκινητος απο τη γοητεια της. Ομως η Σανεμ εχει πληγωθει πολυ που ο Τζαν μπορεσε να την ξεχασει ετσι ευκολα, ενω εκεινη δεν μπορει να απαλλαγει ποτε απο τη σκεψη του. Ο Τζαν διαβαζει στο βιβλιο της Σανεμ την ιστορια της αγαπης τους και συνειδητοποιει πως αυτο που εζησαν ειναι πολυ σημαντικο για να το αφησει να χαθει ετσι ευκολα. Ετσι, αποφασιζει να επιταχυνει τις εξελιξεις. Με μια προφαση οργανωνει μια θαλασσια εξορμηση για τους δυο τους και εκει ανεβαζει την ενταση της γοητειας του για να την κερδισει ξανα. Στο μεταξυ, η κατασταση στην «Υπεροχη Ιδεα» γινεται ολο και πιο δραματικη, καθως ο μεγαλος πελατης που προσπαθησαν τοσο πολυ να κλεισουν φαινεται πως κοιταζει σε αλλη κατευθυνση για την καμπανια του.Ο Τζαν οργανωνει για τη Σανεμ μια υπεροχη βραδια στην παραλια μακρια απο ολους και απο ολα, με την ελπιδα να ξαναζωντανεψουν τον ερωτα τους.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 172

Η Σανεμ επιμενει πως δεν την ενδιαφερει απλως μια αναπαρασταση της σχεσης τους, αν εκεινος δεν εχει πραγματικα συναισθηματα στην καρδια του γι αυτη. Ομως στο τελος οι καρδιες μιλουν τη δικη τους γλωσσα. Ο Τζαν και η Σανεμ επιστρεφουν στην πολη και στη δουλεια, και βρισκουν τη συνεργασια τους με τη μεγαλη εταιρια καλλυντικων να κρεμεται απο μια κλωστη. Η Λεϊλα δε θελει με τιποτα να χαθει αυτος ο πελατης. Προκειμενου η «Υπεροχη Ιδεα» να παρει το προβαδισμα στην προτιμηση του, η Λεϊλα αποφασιζει να μεταχειριστει οποιοδηποτε μεσο, οσο αντιεπαγγελματικο και αν ειναι. Ομως ο Τζαν δε συμφωνει με τις μεθοδους της, και θελει να κερδισει η «Υπεροχη Ιδεα» μονο με την αξια της. Η Σανεμ εχει αλλη μια ιδεα για να εντυπωσιασουν τον προεδρο της εταιριας καλλυντικων. Η κυρια Χιουμα, μετα απο ενα πολυ ντροπιαστικο φιασκο στην προσωπικη της ζωη, αποφασιζει να φυγει απο τη χωρα για λιγο καιρο.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 173

Ο Τζαν συνεχιζει να φλερταρει τη Σανεμ, αλλα χωρις να δινει ενα σαφη χαρακτηρισμο στη σχεση τους. Η Σανεμ αρχιζει να νιωθει την υπομονη της να εξαντλειται. Η Σανεμ δεν αντεχει αλλο την αβεβαιοτητα, και θεωρει πως οσο μενει στο κτημα και κοντα στον Τζαν ειναι χειροτερα για την ψυχικη της ηρεμια. Ετσι, αποφασιζει να επιστρεψει στο πατρικο της και στο οικογενειακο μπακαλικο. Ο Τζαν, η Ντερεν και οι υπολοιποι δειχνουν στον προεδρο της εταιριας καλλυντικων ενα δειγμα απο την καμπανια που ετοιμασαν και κερδιζουν ξανα την προσοχη του. Στην «Υπεροχη Ιδεα» ερχονται επιτελους φανταστικα νεα: χαρη στη Σανεμ καταφεραν να κερδισουν τον μεγαλο πελατη που κυνηγουσαν.

 Φτερωτος θεος Επεισοδιο 174 (τελευταιο επεισοδιο)

Ο προεδρος της εταιριας οργανωνει ενα παρτι στην επαυλη του για να γιορτασει τη νεα συνεργασια με την «Υπεροχη ιδεα». Η Σανεμ αρνειται να παει, αλλα οι συναδελφοι της την καταφερνουν με ενα εξυπνο κολπο. Δυστυχως ο Τζαν δεν καταφερνει ουτε εκει να την πεισει πως την αγαπα πραγματικα. Σαν να μην εφτανε αυτο, ο Τζαν δεχεται πολιορκια απο τη γοητευτικη ανιψια του προεδρου της εταιριας καλλυντικων. Η Σανεμ αποφασιζει να φυγει απο την πολη και να κανει ενα μεγαλο ταξιδι για να ξεχαστει. Την τελευταια στιγμη ομως, ο Τζαν την προλαβαινει και της λεει επιτελους τα λογια που ποθουσε να ακουσει τοσο καιρο. Η εκπληξη που θα ακολουθησει θα της αλλαξει για παντα τη ζωη.