Φτερωτός θεός Επεισόδιο 163-164-165-166-167

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 163, Επεισοδιο 164, Επεισοδιο 165, Επεισοδιο 166, Επεισοδιο 167. Η Σανεμ πληγωνεται βαθια αλλα αποφασιζει να μην το βαλει κατω. Θα ξεκινησουν απο την αρχη, ξανα ως συναδελφοι. Ο Τζαν, η Σανεμ, η Ντερεν, ο Τζει Τζει και οι υπολοιποι επιστρεφουν στα παλια γραφεια της «Υπεροχης Ιδεας» για να γραψουν ολοι το επομενο κεφαλαιο της ιστοριας της.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 163

Ο Τζαν και η Σανεμ αποφασιζουν να σταματησουν τα παιχνιδια και επιστρεφουν ο ενας στον αλλο αυτο που του ελειπε. Ακομη ομως δεν θελουν να παραδεχτουν πως ειναι ερωτευμενοι, και επιλεγουν να παριστανουν πως ειναι μονο συνεργατες.  Ο Γιητ προχωρα στο επομενο μερος του σκοτεινου σχεδιου του. Για να κρατησει μακρια του τυχον υποψιες, χρησιμοποιει τριτα προσωπα για να εξαπολυσει σοβαρες καταγγελιες εναντια στην επιχειρηση της Σανεμ. Ακομα και η κυρια Χιουμα εχει τρομαξει με την επιμονη του και τον παρακαλει να σταματησει, ομως ο Γιητ ειναι ανενδοτος. Η Ντερεν φερνει την επομενη δουλεια πανω στην οποια θα πρεπει να συνεργαστουν ο Τζαν και η Σανεμ.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 164

Ο Εμρε και η Λεϊλα κανουν τα πρωτα τους βηματα στη νεα κατευθυνση που επελεξαν να παρουν μαζι. Εξαιτιας μιας παρεξηγησης, ο Τζαν και η Σανεμ αποφασιζουν ταυτοχρονα να αλλαξουν τελειως το στιλ τους και την προσωπικοτητα τους, γιατι νομιζουν οτι ετσι θα αρεσει περισσοτερο ο ενας στον αλλο. Τελικα τιποτα απο αυτα δεν ειναι απαραιτητο, αφου η χημεια μεταξυ τους δεν κρυβεται με τιποτα.  Η Λεϊλα δειχνει ξεκαθαρα το μουσικο της ταλεντο και ο Εμρε ειναι πολυ περηφανος γι αυτη. Η κυρια Χιουμα εχει αρχισει να φοβαται πολυ για την ασφαλεια του γιου της, καθως πιστευει πως ο Γιητ δε θα σταματησει πουθενα προκειμενου να τον κρατησει μακρια απο τη Σανεμ. Εν τω μεταξυ, η Σανεμ αποφασιζει να περασει στην αντεπιθεση για να σωσει την επιχειρηση της, κι ετσι κανει μια αναγνωριστικη επισκεψη στον ανταγωνιστη που προσπαθει να τη βλαψει.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 165

Ο Τζαν πληροφορειται πως ο Γιητ βρισκεται πισω απο τον ανταγωνιστη που σαμποταρει την επιχειρηση της Σανεμ. Οταν ομως προσπαθει να τον ξεσκεπασει μπροστα της, ο Γιητ ξεγλιστρα την τελευταια στιγμη. Αργοτερα, για να αποφυγει να αποκαλυφθει η δραση του, ο Γιητ στελνει στη Σανεμ ενα γραμμα για να την ενημερωσει οτι φευγει απο τη χωρα για να μην τη φερνει πια σε δυσκολη θεση. Τιποτα απ΄ ολα αυτα ομως δεν εχει πια σημασια για τη Σανεμ, γιατι για εκεινη υπαρχει μονο ο Τζαν. Και θα του αποδειξει με τον καλυτερο τροπο.    Ο Τζαν καταφερνει να σωσει τη Σανεμ απο τις σκευωριες εναντιον της. Εκεινη, νιωθοντας ευγνωμοσυνη αλλα και αγωνια στο ενδεχομενο να φυγει και παλι ο αντρας που αγαπα ακομα, κανει μια πολυ σπανια αυθορμητη κινηση. Η κυρια Χιουμα τρελαινεται απο ζηλια καθε φορα που βλεπει τον πρωην αντρα της με την κυρια Μιχριμπαν, ομως η ξαφνικη αφιξη ενος παλιου φιλου θα της αποσπασει ευχαριστα την προσοχη. Η Σανεμ αποφασιζει οτι δεν μπορει να κρατα κοντα της τον Τζαν παρα τη θεληση του, και αποφασιζει να του δωσει την ελευθερια του. Εκεινο που θελει ομως αυτος, ειναι η αγαπη της.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 166

Ο Τζαν παραδεχεται επιτελους στη Σανεμ οτι την αγαπα ακομα. Η Λεϊλα κανει την πρωτη της αποπειρα στη δισκογραφια, αλλα αισθανεται ακομα μεγαλη ανασφαλεια για το αποτελεσμα. Η Ντερεν προσπαθει να οργανωσει το χωρο ωστε η «Υπεροχη Ιδεα» να γινει πιο λειτουργικη. Ομως το να δουλευουν μεσα στη φυση και να δεχονται τους πελατες τους στο κτημα, εχει και τα μειονεκτηματα του και αυτο θα γινει γρηγορα πολυ εμφανες. Η Σανεμ και ο Τζαν ζουν και παλι τον απολυτο ερωτα, πανω στα κυματα με το σκαφος που ανηκει τωρα και στους δυο τους. Αυτη τη φορα δεν θελουν να αφησουν κανεναν να σταθει εμποδιο στην ευτυχια τους, κι ετσι αποφασιζουν να φυγουν για ενα ταξιδι μακρια απο τους παντες και τα παντα. Η κυρια Μεβκιμπε και ο κυριος Νιχατ μαθαινουν πρωτοι τα σχεδια της κορης τους και αντιδρουν εντελως αρνητικα, καθως φοβουνται μηπως η Σανεμ πληγωθει ξανα.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 167

Ο Τζαν και η Σανεμ ειναι ετοιμοι για το μεγαλο ταξιδι που θα αφιερωσουν στον ερωτα τους. Προτου φυγουν, θελουν να κανουν μια τελευταια προσπαθεια να αλλαξουν γνωμη στους γονεις της Σανεμ, οι οποιοι ειναι ακομα θλιμμενοι και καχυποπτοι απεναντι στον Τζαν. Ομως στο δρομο για το πατρικο σπιτι της Σανεμ, ενα τραγικο συμβαν θα αλλαξει τα σχεδια τους με τον πιο δραματικο τροπο. Ο Τζαν ξυπνα στο νοσοκομειο ενα μηνα μετα το τρομερο τροχαιο που τον αφησε σοβαρα τραυματισμενο. Δυστυχως τα τελευταια δυο χρονια της ζωης του εχουν διαγραφει απο τη μνημη του, οπως και η αγαπη του για τη Σανεμ. Η Σανεμ πληγωνεται βαθια αλλα αποφασιζει να μην το βαλει κατω. Θα ξεκινησουν απο την αρχη, ξανα ως συναδελφοι. Ο Τζαν, η Σανεμ, η Ντερεν, ο Τζει Τζει και οι υπολοιποι επιστρεφουν στα παλια γραφεια της «Υπεροχης Ιδεας» για να γραψουν ολοι το επομενο κεφαλαιο της ιστοριας της.