Φτερωτός θεός Επεισόδιο 158-159-160-161-162

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 158, Επεισοδιο 159, Επεισοδιο 160, Επεισοδιο 161, Επεισοδιο 162. Η κυρια Χιουμα συναντιεται με τον Εμρε και προσπαθει να εκμαιευσει πληροφοριες για τον αδελφο του. Θελει οπωσδηποτε να μαθει τι γινεται με τον Τζαν και τη Σανεμ, και αν ο Τζαν εχει καταλαβει πως εκεινη καθοδηγει τον Γιητ.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 158

Η Σανεμ συνειδητοποιει οτι απο τοτε που επεστρεψε ο Τζαν, καταφερε να χαμογελασει ξανα επειτα απο εναν ολοκληρο χρονο. Πως θα μπορεσει να σταθει στα ποδια της αν τον χασει και παλι; Εν τω μεταξυ, ο Τζαν ανοιγει τα χαρτια του στον Γιητ και τον αναγκαζει να ομολογησει οτι αυτος εκαψε το ημερολογιο της Σανεμ. Ομως μια παρεμβαση της τελευταιας στιγμης απο την κυρια Χιουμα ανατρεπει τα παντα. Ο Τζαν θα πρεπει να βρει αλλο τροπο να αποδειξει την αληθεια. Και η Σανεμ θα πρεπει να αποφασισει με ποιον θελει να περασει το υπολοιπο της ζωης της: με τον Γιητ η τον Τζαν;

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 159

Ο Γιητ ειναι σε αναμμενα καρβουνα περιμενοντας την απαντηση της Σανεμ στην προταση του, και η κυρια Χιουμα αγωνια κι αυτη μηπως ο Τζαν μαθει για τη συμμετοχη της στην ολη υποθεση. Εν τω μεταξυ, ο Τζαν βαζει σε εφαρμογη ενα αλλο σχεδιο για να ξεσκεπασει τον Γιητ. Η Σανεμ πηγαινει στην παλια της γειτονια για να ζητησει τη συμβουλη της αδελφης της για ολες τις τελευταιες εξελιξεις. Ουτε εκει ομως δεν μπορει να ξεφυγει απο τις αναμνησεις της και απο τον Τζαν.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 160

Με αφορμη τη δουλεια, ο Τζει Τζει, η Ντερεν και οι υπολοιποι αναγκαζουν τον Τζαν να συνεργαστει ξανα με τη Σανεμ. Η χημεια που υπαρχει αναμεσα τους ειναι ολοφανερη σε ολους, και ολοι προσπαθουν να καταλαβουν για ποιο λογο αυτοι οι δυο ξεροκεφαλοι ερωτευμενοι δεν μπορουν να παραδεχθουν οτι θελουν να ειναι μαζι για παντα. Εν τω μεταξυ, ο Εμρε προτεινει στη Λεϊλα να κανουν το επομενο βημα και να ξεκινησουν τη δικη τους οικογενεια.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 161

Ο Γιητ αποφασιζει να κανει ο,τι  περναει απο το χερι του για να κανει δικη του τη Σανεμ, πριν τον προλαβει ο Τζαν. Ο Εμρε και η Λεϊλα ανακοινωνουν στην κυρια Μεβκιμπε και στον κυριο Νιχατ οτι σκοπευουν να βρουν δικο τους σπιτι. Ο κυριος Αζιζ και η Μιχριμπαν θα επιστρατευσουν ενα ακομα αξιαγαπητο «τεχνασμα» για να φερουν κοντα τον Τζαν και τη Σανεμ: αναθετουν στη Σανεμ να φυλαξει για ενα βραδυ το μωρο μιας φιλης. Ελπιζουν οτι αν παει και ο Τζαν να βοηθησει με τη φροντιδα του μωρου, ισως συνειδητοποιησουν και οι δυο πως υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα απο τον εγωισμο, οπως η αγαπη και η οικογενεια.

Φτερωτος θεος Επεισοδιο 162

Η κυρια Χιουμα συναντιεται με τον Εμρε και προσπαθει να εκμαιευσει πληροφοριες για τον αδελφο του. Θελει οπωσδηποτε να μαθει τι γινεται με τον Τζαν και τη Σανεμ, και αν ο Τζαν εχει καταλαβει πως εκεινη καθοδηγει τον Γιητ. Εν τω μεταξυ, ο Γιητ πιεζει τη Σανεμ να του δωσει γρηγορα μια απαντηση στην προταση που της εκανε. Ομως εκεινη σκεφτεται ακομα και παντα τον Τζαν. Μολις μαθαινει πως ο Τζαν ειναι ετοιμος να φυγει ξανα, τρεχει να τον σταματησει.