Το αύριο μας ανήκει 16-17

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 4/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Επεισόδιο 16.Η Έλλη έρχεται σε δύσκολη θέση και απολογείται στη Σοφία για την στάση που κράτησε σε σχέση με τον Λεωνίδα. Η Σοφία δείχνει κατανόηση και την στηρίζει στην προσπάθειά της να μάθει την αλήθεια για το παιδί που γέννησε.

Ο Ορέστης και η Σοφία θέλουν να πάνε την σχέση τους παρακάτω και ενώ η έρευνα για τον βιασμό της ανήλικης μαθήτριας συνεχίζεται, ο Κωστής κάνει το μεγάλο βήμα και αποκαλύπτει στον Πασχάλη τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Ο Νικηφόρος θα βρεθεί για άλλη μια φορά στο στόχαστρο και με την βοήθεια της Τατιάνας θα πρέπει να αποδείξει ότι έπεσε θέμα σκευωρίας. Τι στάση θα κρατήσει ο Λευτέρης αυτή τη φορά απέναντι στον παλιό του φίλο και συνάδελφο;  

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 5/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Επεισόδιο 17Η Έλλη συγκλονίζεται, όταν εντοπίζει την μαία, που την ξεγέννησε. Η γυναίκα αρχικά κάνει πως δεν θυμάται, μετά από πιέσεις όμως αποφασίζει να αποκαλύψει όσα ξέρει για την τύχη του παιδιού της Έλλης.

Η Τατιάνα αποφασίζει να διερευνήσει το παρελθόν του Λάζαρου, και ενώ τα πράγματα δείχνουν να φτιάχνουν για τον Νικηφόρο, η είδηση της εκτέλεσης του ύποπτου για βιασμό, πέφτει σαν βόμβα για την Βένια και τον Κωστή. Η Λιάνα μαθαίνει ότι η Έλλη ήταν η σύντροφος του παιδιού της.