ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 2ος Κύκλος Επεισόδιο 46-47

Πετα τη φριτεζα Σεζον 2 Επεισοδιο 46, Επεισοδιο 47. Το νεο για την «εγκυμοσυνη»  της Πετρας εχει κανει πλεον μια τεραστια βολτα στο «χωριο» και φτανει στα αυτια του Αντρεα που πεταει στα ουρανια για το δευτερο «εγγονι» του, ενω παραλληλα παιρνει το αιμα του πισω απο το… αιμα του τη Ζαμπελα.

Πετα τη φριτεζα Σεζον 2 Επεισοδιο 46

Τιτλος «Κορακι» σωτε με σως βοτκας»

Η Μαριεττα αποφευγει, προς το παρον, τον επιμονο Κιμωνα αλλα δεν θα γλιτωσει το ιδιο ευκολα απ’ τον Φιλιππο που καιγεται να μαθει αν του «σκαρωσαν» αδερφακι. Παραλληλα ο Αντρεας παει να «στειλει» Ζαμπελα και Αλεκο απο ανακοπη φερνοντας στο χωριο εναν «εκτελεστη» που μονο εκτελεστης τελικα δεν ειναι. Το κολπο αρχικα πιανει αλλα στην πορεια, η σπανια Ρωσικη γοητεια της Λουνας ανατρεπει την κατασταση. Ο Κιμωνας παροτρυνει την Φωτεινη, ο οποια βρισκεται στη δουλεψη του εχθρου, να κανει κατι πολυ παρατολμο στη Λουνα για να βρεθουν ενα βημα μπροστα. Η Πετρα μπαινει στο στομα του Φτασμενου για κατι που δεν ισχυει και θα βρεθει στο ματι του κυκλωνα μαζι με τον ανυποψιαστο Σωκρατη.

Πετα τη φριτεζα Σεζον 2 Επεισοδιο 47

Τιτλος: «Οι καριοκες του παππου Αντρεα»

Το νεο για την «εγκυμοσυνη»  της Πετρας εχει κανει πλεον μια τεραστια βολτα στο «χωριο» και φτανει στα αυτια του Αντρεα που πεταει στα ουρανια για το δευτερο «εγγονι» του, ενω παραλληλα παιρνει το αιμα του πισω απο το… αιμα του τη Ζαμπελα. Το μονο προβλημα ειναι οτι ο «εκτελεστης» του παιζει πλεον για τη λαθος «ομαδα». Την ιδια ωρα, οι ετοιμασιες για την ναρκωση της Λουνας ξεκινουν και το μαγαζι παιρνει την τελικη του μορφη για την νεα εποχη που ο Κιμωνας με τη Φωτεινη και τον Σωκρατη θα προσπαθησουν να μπλοκαρουν. Θα τα καταφερουν αυτη τη φορα η θα «γλιστρησει» και παλι η σατανικη Λουνα;