ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: 2ος κύκλος Επεισόδιο 141-142-143-144-145

Γυναικα χωρις ονομα Σεζον 2 Επεισοδιο 141, Επεισοδιο 142, Επεισοδιο 143, Επεισοδιο 144, Επεισοδιο 145. Ενας καινουργιος μαρτυρας αναγνωριζει την Μαρθα ως τη γυναικα που ειδε στο σημειο που δολοφονηθηκε ο Νικος και ο Αστυνομος αρχιζει να βλεπει αλλιως την Κατια.

Γυναικα χωρις ονομα Επεισοδιο 141

Το σχεδιο της Μαρινας με τις κλεμμενες συνομιλιες της Μαρθας με τον ψυχιατρο της ναυαγει. Αλλη μια ευκαιρια να αποκαλυφθει η Μαρθα χανεται. Ολοι, ομως, τωρα ειναι ανησυχοι για την υγεια του Μιχαλη, ο οποιος πρεπει να χειρουργηθει αμεσα. Η Μαρινα παλευει να του μεταδωσει αισιοδοξια ενω συγχρονως, εχει να αντιμετωπισει ολα τα ανοιχτα μετωπα γυρω της: τη δικη της Κατιας, τη δικη του Φωτη, τα θεματα της Ρενας, το ζητημα του Χατζη που εχει βαλει μπρος το σχεδιο του να απαγαγει τη μικρη Κατερινα. Απ’ την αλλη ο Αργυρης, υποφερει απ’ τους συνεχεις εκβιασμους της Ευας. Κι ο αστυνομος, για πρωτη φορα, αρχιζει να υποψιαζεται οτι κατι δεν πηγαινει καλα με τους ισχυρισμους της Μαρθας. Ομως εκεινη, παντα εχει εναν καινουργιο ασο στο μανικι της.

Γυναικα χωρις ονομα Επεισοδιο 142

Ο Μιχαλης μπαινει στο χειρουργειο και ολοι περιμενουν με αγωνια το αποτελεσμα. Εν τω μεταξυ, η Κατια κι ο Αργυρης συναντιουνται κρυφα, αλλα η συναντηση τους παιρνει ασχημη τροπη οταν τους ανακαλυπτει η Ευα. Ο Αντρεας λεει  στο Χατζη οτι ειναι ετοιμος να προχωρησει με την απαγωγη της Κατερινας, αλλα μια δυσαρεστη εκπληξη τον περιμενει.  Ο Δημητρης πηγαινει να δει την Ευα στο σπιτι της και εκεινη τον κατηγορει για το χωρισμο τους στο παρελθον, ενω ο Κωστης μαζευει τα πραγματα του και φευγει απο την εταιρια.

Γυναικα χωρις ονομα Επεισοδιο 143

Η Μαρινα παει στο Αστυνομικο Τμημα και βλεπει την Ευα, η οποια ειναι ετοιμη να αλλαξει την καταθεση της… Οι αλλαγες στα σχεδια του Χατζη και ο επαγγελματιας που εχει προσλαβει για να προχωρησει στην απαγωγη της μικρης Κατερινας πιεζουν υπερβολικα τον Αντρεα, ο οποιος συνειδητοποιει πως εχει εγκλωβιστει αθελα του σε μια υποθεση που δεν μπορει να ελεγξει. Ενα μυστηριωδες μπουκετο λουλουδια που ερχεται σπιτι της, καταφερνει να σκαλισει τις μνημες της Ευας απο το παρελθον. Η Μαρθα δεν εχει πει ακομα την τελευταια της κουβεντα, γι’ αυτο και επισκεπτεται την Ευα, προκειμενου να την αναγκασει να συμμετασχει στα σχεδια της. Μια ακομη συναντηση του Αργυρη με την Κατια θα αποδειχτει υπερβολικα οδυνηρη και για τους δυο. Η Μαρθα επισκεπτεται τον Μιχαλη και μιλανε «εξω απ’ τα δοντια», την ωρα που η αστυνομικος ερχεται για να του παρει καταθεση…

Γυναικα χωρις ονομα Επεισοδιο 144

Ο Μιχαλης βρισκεται σε κακη ψυχολογικη κατασταση, ενω η Μαρινα προσπαθει να βρει χρηματα για την πολυδαπανη νοσηλεια του. Ο αστυνομος υποψιαζεται πως ο Μιχαλης δεν βρεθηκε τυχαια εξω απο το σπιτι της Μαρθας και ταυτοχρονα ενημερωνει την Μαρινα οτι βρεθηκε κι αλλος μαρτυρας που ειδε μια γυναικα να απομακρυνεται απο το σημειο που δολοφονηθηκε ο Νικος Γεωργιου. Ο Γιαννης προσπαθει να καταλαβει γιατι ο Αργυρης ειναι με την μητερα του και οχι με την Κατια, την οποια αγαπαει. Η Ευα απαιτει ολο και περισσοτερα απο τον Αργυρη, για να μην τιναξει το αλλοθι της Κατιας στον αερα. Ο Αργυρης ασφυκτια, αλλα απολυτα εγκλωβισμενος στον εκβιασμο της, υποχωρει.

Γυναικα χωρις ονομα Επεισοδιο 145

Ενας καινουργιος μαρτυρας αναγνωριζει την Μαρθα ως τη γυναικα που ειδε στο σημειο που δολοφονηθηκε ο Νικος και ο Αστυνομος αρχιζει να βλεπει αλλιως την Κατια. Ο Μιχαλης γυριζει στο σπιτι σε αναπηρικο καροτσακι και δυσκολευεται να προσαρμοστει στη νεα πραγματικοτητα.  Η Ρενα, προσπαθωντας να βρει χρηματα για τη θεραπεια της, επικοινωνει μετα απο χρονια με τον αποξενωμενο αδελφο της κι εχει μια δυσαρεστη εκπληξη. Ο Γερασιμος αναθετει στον Αντρεα να παρακολουθει την μικρη Κατερινα λιγο πριν την απαγωγη της.  Η Ευα απογοητευμενη απο την ερωτικη απορριψη του Αργυρη, πεφτει στην αγκαλια του Δημητρη που την πολιορκει. Η Μαρθα αποκαλυπτει στη Μαρινα και την Κατια τον λογο που ο μαρτυρας που την αναγνωρισε δεν λεει αληθεια…