ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: 2ος κύκλος Επεισόδιο 126-127-128-129-130

Γυναικα χωρις ονομα Σεζον 2 Επεισοδιο 126, Επεισοδιο 127, Επεισοδιο 128, Επεισοδιο 129, Επεισοδιο 130. Η Κατια, σιγουρη πως η Μαρθα κρυβεται πισω απο την δολοφονια του Νικου, εξηγει στην Μαρινα πως την παγιδεψε και την παρεσυρε στο σημειο το φονου, προκειμενου να την ενοχοποιησει. Ενα κυνηγι με το χρονο ξεκιναει, καθως πρεπει να βρεθει τροπος να εξαφανιστουν τα στοιχεια που ενοχοποιουν την Κατια…

Γυναικα χωρις ονομα Επεισοδιο 126

Ο Αργυρης δεχεται τηλεφωνημα απο εναν δικηγορο που του ανακοινωνει το θανατο ενος αγαπημενου του συγγενη, αλλα και πως ειναι ο μοναδικος κληρονομος της μεγαλης του περιουσιας.  Η Κατια συνειδητοποιει τον λογο που η Ευα πλησιασε τον Αργυρη και βαζει στοχο να την ξεσκεπασει. Η φωτογραφια της Μαρινας απο τη φυλακη εχει φτασει στα χερια του αστυνομου κι ετσι αναγκαζεται να του πει ολη την αληθεια για τη ζωη της. Η Ελλη αποφασιζει να φυγει κρυφα απο τον Χατζη για να γεννησει μακρια του και να γλιτωσει το παιδι τους απο τα δολοφονικα του σχεδια. Παραλληλα, η Μαρινα, με τη βοηθεια της Κλειους, στηνει μια παγιδα για να συλληφθει ο Νικος.

Γυναικα χωρις ονομα Επεισοδιο 127

Η Κατια ειναι ανοιχτη σε πολλα μετωπα: Απο τη μια, δεν μπορει να υποψιαστει την εμμονη της Μαρθας εναντιον της και απο την αλλη, αποφασισμενη να προστατεψει τον Αργυρη, στριμωχνει και κατηγορει ευθεως την Ευα για πλεκτανη. Εκεινη απ’ τη μερια της προσπαθει με ψεματα να καμψει τις αντιρρησεις του Γιαννη και να τον πεισει να συνεργαστει μαζι της προκειμενου να αποσπασουν χρηματα απ’ τον Αργυρη. Ο Κωστης συνειδητοποιει με τρομο τις προθεσεις του Χατζη εναντιον της Ελλης. Η πληροφορια οτι ο Αστυνομος γνωριζει πια την αληθινη ταυτοτητα της Μαρινας πεφτει σαν βομβα πανω σε ολους. Η Μαρινα ειναι απελπισμενη. Βλεπει πια το μελλον της στη φυλακη και δεν μπορει να αντεξει αυτη την προοπτικη.  Καμμια παρηγορια δεν μπορει να απαλυνει τον πονο της στην ιδεα οτι θα αποχωριστει και παλι την κορη της.

Γυναικα χωρις ονομα Επεισοδιο 128

Ο Γιωργος ταραζεται οταν τον ενημερωνουν οτι ο Μανωλης δεν πηγε  στο σχολειο του.  Ο Κωστης στηνει παγιδα στον Χατζη, για να τον ξεσκεπασει.  Ο Αργυρης αποκαλυπτει στην Ευα οτι θελει να δωσει στο Γιαννη χρηματα απο την κληρονομια. Εκεινη αποφασιζει να δρασει αμεσα για να κερδισει ξανα τον Αργυρη. Κι ενω ο Νικος πιεζει τη Μαρθα να τον φυγαδευσει, η  Μαρινα αποχαιρεταει τους δικους της ανθρωπους εν οψει της φυλακισης της. Η Μαρθα καταστρωνει  ενα νεο, σκοτεινο σχεδιο και στηνει τη δικη της παγιδα στον Νικο και στην Κατια.

Γυναικα χωρις ονομα Επεισοδιο 129

Ο αστυνομος καλει τη Μαρινα να παραδοθει και εκεινη του ζηταει 24 ωρες περιθωριο, για να κλεισει ολους τους ανοιχτους λογαριασμους της. Πως μπορει να εξηγησει στη Μελιτη αυτο που προκειται να συμβει; Και ενω η Ευα προσπαθει να τραβηξει με καθε τροπο στα διχτυα της τον Αργυρη, ο Κωστης με τον Αρη και τον Δημητρη αποφασιζουν να ενωσουν τις δυναμεις τους προκειμενου να στησουν παγιδα στον Χατζη. Παραλληλα, το σχεδιο της Μαρθας εχει τεθει σε εφαρμογη: Η Κατια συνερχεται μετα απο ενα χτυπημα που εχει δεχτει και βλεπει διπλα της τον Νικο νεκρο … Στο χερι της βρισκεται το οπλο του φονου…

Γυναικα χωρις ονομα Επεισοδιο 130

Η Κατια, σιγουρη πως η Μαρθα κρυβεται πισω απο την δολοφονια του Νικου, εξηγει στην Μαρινα πως την παγιδεψε και την παρεσυρε στο σημειο το φονου, προκειμενου να την ενοχοποιησει. Ενα κυνηγι με το χρονο ξεκιναει, καθως πρεπει να βρεθει τροπος να εξαφανιστουν τα στοιχεια που ενοχοποιουν την Κατια… Η Μαρθα, ξεροντας πως την προστατευει το ιατρικο απορρητο, αποκαλυπτει στον ψυχιατρο ολη την αληθεια για το εγκλημα που διεπραξε. Ο Γιαννης προσπαθει να πεισει την Ευα να μιλησει με ειλικρινεια στον Αργυρη και να του πει για τους τοκογλυφους που την κυνηγανε. Στο μεταξυ η Μαρινα περναει τις τελευταιες ωρες ελευθεριας της διπλα στα αγαπημενα της προσωπα.